Meer resultaten voor kinder theater voorstelling

 
kinder theater voorstelling
Home Theater Harderwijk.
Jon van Eerd. The Blue Diamonds in Theater Harderwijk. Theater Productions komt met de theatertour The Story of the Blue Diamonds op 15 april naar Theater Harderwijk. Ma Eric Corton. Volle Bloei reprise. Bestel kaarten Deze kleur staat voor een Cabaret evenement.
met de familie naar kindervoorstellingen Chassé Theater, Breda. Facebook. Facebook. Twitter. Twitter. YouTube.
Dans en zing mee met De Smurfen, Peppa Pig, De kleine zeemeermin, Het Zandkasteel of Juf Roos. Kijk met open mond naar Theater Artemis, Maas Theater en Dans of De Toneelmakerij. Laat je verrassen door Aladdin, Hamlet of door De Vrekkin en verveel je eindeloos in De vervelende bus van SchippersVanGucht.
Kindervoorstellingen I amsterdam.
Wekelijks kun je kiezen uit vele theatervoorstellingen, films en concerten voor alle leeftijden. Naar het theater of de film met kinderen in Amsterdam. Lichten uit, doek open en spot aan. Naar een voorstelling gaan heeft iets magisch. Kinderen, nog meer dan volwassenen, laten zich meevoeren naar die andere wereld op het podium of op het witte doek.
kindertheater KABOEM! Alice.
Ze gaat langs alle dieren van de kinderboerderij om haar geitje te zoeken. Oja, er was ook nog iets met een wolf en 7 geitjes. Stoute wolf, geef mijn. Maar de wolf doet alsof van niks weet. Een interactieve voorstelling voor de Nationale Voorleesdagen, met een.
Zaantheater het podium voor de Zaanstreek en omstreken.
AUWde liefde heet de nieuwe voorstelling van de 60-plus talenten van Zaans Zilver, dinsdagmiddag 9 april 2019 om 14.00 uur in het Zaantheater. Voor deze vierde editie van het jaarlijkse open podium Zaans Zilver werden de deelnemers ook bij het maken van de voorstelling betrokken.
Kindermusicals en theatervoorstellingen 2018/2019 Website4Mama.nl.
In deze muzikale en tot de verbeelding sprekende voorstelling komt de wereld van het Muizenhuis op een bijzondere manier tot leven. Theatermaakster Mariska Simon trekt alle registers open en neemt jong en oud mee in het verhaal van Sam Julia en hun bijzondere leefomgeving. De voorstelling is gebaseerd op de boeken Het muizenhuis en Het muizenhuis, Sam Julia in het theater bedacht, gemaakt en geschreven door Karina Schaapman.
Kinderen Informatie Parktheater Eindhoven.
Bij kinder en familievoorstellingen staat een minimum leeftijd vermeld. Deze leeftijdsgrens is gebaseerd op de inhoud en de lengte van de voorstelling dat passend is bij een bepaalde leeftijd. Kinderen die te jong zijn, kunnen de voorstelling of het concert vaak niet goed volgen of vinden het te spannend.
Theater De Krakeling.
Pop Arts Festival 16 t/m 21 april. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief! Je e-mailadres Aanmelden. Twee uur voor aanvang van de voorstelling / activiteit. Telefonisch reserveren: wo t/m vr: 1400: 1700.: Nieuwe Passeerdersstraat 1. 1016 XP Amsterdam. Theater De Krakeling 2019.
Kindertheater Cultura Ede.
Theaterschool Cultura is de coolste plek in Ede en omgeving voor kinderen om theater te leren spelen. Ben je tussen de 6 en 12 jaar? Doe mee met een cursus of pak een rol in de jaarlijkse theaterproductie voor kinderen.
Zeelandtheaters.
Drie gastvrije theaters het Scheldetheater Terneuzen, de Schouwburg Middelburg en Theater de Mythe Goes bieden een breed en gevarieerd programma en brengen jaarlijks veel voorstellingen in allerlei genres, voor jong en oud. Van cabaret tot opera, van dans tot muziek, van shows tot toneel, van muziektheater tot jeugdvoorstellingen, kortom voor elk wat wils. Theater is voor iedereen.

Contacteer ons